Skip to main content

Bliv set på side 1

 • 0.1

  På Google Ads er du din egen lykkes smed

  ”Du bestemmer selv din succes” lyder som en kæk business-kliché, men på Google Ads er det sandt. Du tilrettelægger nemlig selv alt fra budgetter til kampagner, målgrupper og forbavsende dybdegående sporing af aktiviteten på din hjemmeside.

  Og så kan du altid skrue mere op for omfang og intensitet af dét, som skaber værdi for dig derinde. MEGET mere endda.

 • 0.2

  Kunderne skal have dig på hjernen ‒ og skærmen

  Er du også bange for at forsvinde ‒ og blive glemt ‒ i det store digitale ocean? Forståeligt; for annoncer og reklamer rammer os dagligt fra hundredvis af virksomheder online.

  Vi hjælper dig med at blive synlig og relevant for dine specifikke målgrupper med solid dækning på tværs af Googles enorme netværk ‒ fx over for kunder, som allerede har udvist interesse og besøgt din side.

 • 0.1

  “Er Google Ads de dér tekstannoncer i søgeresultaterne?”

  Ja. Men OGSÅ meget mere: Google Ads lader dig skræddersy annoncer, som KUN dukker op ved specifikke søgninger til nøje afgrænsede målgrupper. Opsæt også video- eller billedannoncer og produktspecifikke annoncer. Tilpas din samlede strategi og målsætning næsten uindskrænket med Google Ads.

  I samarbejde med dig skræddersyr vi din Google Ads-konto fra bunden, så den matcher dine målsætninger. For at sikre os mod hovedløse målretninger og annoncer der skyder i øst og vest, er det altafgørende for resultaterne at arbejde med en klart defineret målgruppe og velformulerede budskaber. Både for dine tekst-, video- og billedannoncer.

  Er du sikker: Får du optimalt udbytte af Google?

  Du har ikke én endegyldig vej til grønne tal på bundlinjen i Google Ads. Strategien varierer fra virksomhed til virksomhed og målgruppe til målgruppe. Men den afhænger også af ekspert-øjnene bag indsatsen. Én ting går dog igen: Opsætning og udnyttelse af funktionerne og værktøjerne.

  Alene Googles størrelse betyder, at du får et hav af værktøjer, du kan udnytte i Google Ads ‒ fra maskinlæring og automatisering til minutiøs målgruppefavorisering af dine annoncer. Og meget mere. For dig betyder det også, at du kan få optimalt udbytte af hver en krone, du bruger på annoncering.

  Google

  Ads.

  Certificeret Google partner

  Med det officielle stempel, er vi en tæt samarbejdspartner med Google. Det betyder, at vi med Googles anerkendelse kan varetage den fulde markedsføring i Googles netværk, herunder search, display, video og andre typer af annoncering. Har du spørgsmål om hvad der indgår i Googles netværk, så tøv ikke med at tage kontakt!

  Nicolai

  Head of SEO & SEM

  Caroline

  Digital Projektleder

  Er dine ads aktive … nok?

  Måske er du allerede aktiv på Google Ads, men usikker på, om du spiller dine kort bedst muligt? Så lad os lave en uforpligtende gennemgang af din konto ‒ og give dig konkret input til forbedringer.