Skip to main content

Ny hjemmeside eller webshop?

 • 0.1

  Ny hjemmeside eller webshop?

  Vil du sikre dig en brugervenlig hjemmeside eller webshop ‒ med et unikt og responsivt design? Så skræddersyr vores hold af webdesignere, udviklere, SEO-specialist og tekstforfatter dem til dig ‒ så du altid står stærkt over for kunderne.

 • 0.2

  Hvad bliver prisen på mit nye website?

  Genkender du de tanker: Har jeg råd til en ny hjemmeside? Bliver min webshop for dyr at lave og drive? Bare rolig: Når vi kender dine ønsker, laver vi et bud på den bedste løsning til dig, inkl. budget. Tag fat i os nu ‒ og sæt strøm til drømmen.

 • 0.3

  Brug en WooCommerce-webshop

  Har du overvejet at bruge WooCommerce ‒ et af de mest udbredte webshopsystemer? Det er et gratis, brugervenligt plugin til WordPress, som giver dig den perfekte platform til en professionel webshop. Du kan let integrere funktioner og design til andre systemer.

  Vil du også være synlig efter kl. 16?

  Din hjemmeside er tit stedet, hvor kunderne får det første indtryk. Tænk på websitet som en ekstra medarbejder, der repræsenterer dit firma døgnet rundt. Dine besøgende skal let finde dét, de søger. Det kan vi hjælpe dig med.

  WEB.

  Feed your eyes – bogstaveligt talt

  Dit grafiske webdesign skal afspejle dit brand. Så se din visuelle stil som en måde at udtrykke din virksomheds budskaber på. Med UX og UI som fundament hjælper vi dig med brugerrejsen og budskabet i din visuelle kommunikation.

  Spørgsmål? Fyr løs

  Føler du dig lost, når du tænker ny hjemmeside? Forståeligt: Det ER en jungle af cms-systemer og web-sprog. Find svar hér ‒ og spørg os, hvis du mangler flere.

  Hvem skriver teksten til min hjemmeside?

  Skriv teksten selv, eller få vores tekstforfatter til det ‒ evt. efter din kladde. Han kan også interviewe dig og så skrive teksten ‒ med fokus på SEO og den rette tone-of-voice.

  Hvad hvis jeg ikke har ordentlige billeder?

  Billeder giver et visuelt førstehåndsindtryk af din virksomhed. Så mangler du gode, tillidsskabende billeder, bør du hyre en fotograf. Vær forsigtig med metervare-stockphotos, da de kan skade din troværdighed.

  Hvordan markedsfører jeg min hjemmeside online?

  Søgemaskineoptimering (SEO) er et godt sted at starte, da fokus er på indholdet af din hjemmeside. SoMe er også et stærkt værktøj i din markedsføring, da de fleste bruger sociale medier.


  Hvad er en responsiv hjemmeside?

  Skal din hjemmeside automatisk tilpasse sig og tage sig lækkert ud ‒ uanset om folk ser den på mobil, tablet eller computer? Dét klarer vi med responsivt design.

  Hvad med hosting og efterfølgende vedligeholdelse?

  Hvad enten du ønsker hosting eller løbende opdatering og gennemgang af plugins, indhold, links og nyt indhold til din hjemmeside ‒ sammensætter vi en supportpakke, som passer dig.

  Hvordan bliver min hjemmeside fundet på Google?

  Vil du gerne være nr. 1 på Google på udvalgte søgninger? Læs mere under vores SEO ydelser eller kontakt vores ekspert på området. 

  Hvilket CMS skal jeg vælge?

  Vi bruger tit WordPress CMS til hjemmesider; et af de største, mest brugervenlige Open Source-systemer. Til webshops anbefaler vi WooCommerce.

  Hvad koster en hjemmeside?

  Størrelsen på din hjemmeside spiller ind. Og om den kræver specialkode. Og om du selv leverer tekst og fotos. Osv. Men du får altid en samlet pris, før vi går i gang.

  Hvor hurtigt kan I lave min hjemmeside?

  Som tommelfingerregel tager det minimum tre måneder ‒ men det afhænger af størrelsen på din hjemmeside. Kontakt os, så giver vi dig et tidsestimat.

  Procesbeskrivelse

  At bygge din nye hjemmeside eller webshop er et reelt samarbejde mellem dig og os

  Her på Bureauet sammensætter vi minutiøst det rette hold til opgaven. Sammen med dig skaber vi så den løsning, der matcher dine behov og ønsker. Undervejs holder vi dig ajour – som den vigtige medspiller du er.

  • 1.

   Afklaring af dine ønsker og behov

  • 2.

   Tilbud baseret på kravsspecifikation

  • 3.

   Design af din webshop eller hjemmeside

  • 4.

   Indhold til din webshop eller hjemmeside

  • 5.

   Dit website går live

   Nørderne bag webmagien

   Vores vilde digitale hold har én mission: At få din hjemmeside op til nye højder. Oplev magien, når dit webdesign forvandler sig til en tiltrækkende målgruppe-magnet ‒ på en fuldt optimeret brugervenlig hjemmeside. Hele processen styrer vi naturligvis sikkert og rutineret, så alt spiller som aftalt. Og alle deadlines overholdes.

   • Natasja
    Online chef
   • Eline
    Digital projektleder
   • Randi
    Webudvikler
   • Rasmus
    Webudvikler
   • Nicolai
    Head of SEO