Skip to main content

Få lavet en professionel hjemmeside

 • Er du på udkig efter en professionel hjemmeside?

  Er du i tvivl om, hvordan du får en professionel hjemmeside? Ved du ikke helt, hvordan du kommer i gang? Og hvad koster en hjemmeside egentlig? Find svar på dine spørgsmål her, hvor vi har lavet en gennemgang, som vil gøre din beslutningen om at få en professionel hjemmeside nemmere.

  Web.

  En professionel hjemmeside er en god investering i din forretning

  En professionelt designet hjemmeside sender et klart signal om, at din virksomhed er kompetent og pålidelig. Førstehåndsindtrykket er altafgørende. Potentielle kunder vil som regel danne sig indtryk af din virksomhed baseret på, hvad der står på din hjemmeside og hjemmesidens design – samt hvad de synes om den, og hvor let den er at navigere rundt på.

  En veludformet og funktionel hjemmeside hjælper med at bygge tillid og styrke din virksomheds troværdighed. Det er derfor en oplagt og billig måde at nå ud til mange mennesker på én gang og formidle det budskab, din forretning bygger på. 

  Procesbeskrivelse

  Her på Bureauet sammensætter vi minutiøst det rette hold til opgaven. Sammen med dig skaber vi så den løsning, der matcher dine behov og ønsker. Undervejs holder vi dig ajour – som den vigtige medspiller du er.

  • 1.
   Afklaring af dine ønsker og behov
  • 2.
   Tilbud baseret på vores fælles afklaring
  • 3.
   Design af din webshop eller hjemmeside
  • 4.
   Indhold til din webshop eller hjemmeside
  • 5.
   Dit website går live
   1.
   Afklaring af dine ønsker og behov
   2.
   Tilbud baseret på vores fælles afklaring
   3.
   Design af din webshop eller hjemmeside
   4.
   Indhold til din webshop eller hjemmeside
   5.
   Dit website går live
   3 årsager til at investere i en hjemmeside

   1. Troværdighed og professionalisme

   Et flot og velfungerende design på din hjemmeside giver et professionelt indtryk, hvilket øger tilliden til din virksomhed.

   2. Markedsføring og synlighed

   En professionel hjemmeside giver mulighed for online markedsføring – som SEO og Sociale medier – hvilket kan øge synligheden og tiltrække flere kunder.

   3. Et stærkt setup fra start

   Med vores hjemmesideeksperter bag projektet sikres du en gennemtestet grundstruktur, SEO-venlig opsætning, der inkluderer korrekt opsætning, mobilvenlighed og høj sikkerhed.

   Vores hjemmeside­eksperter hjælper dig godt i gang

   Måske føler du dig i trygge hænder – og tænker, at du allerede nu har læst tilstrækkeligt hér?

   Dét har du også grund til: Vi vil altid sikre os, at din oplevelse med at få bygget en professionel hjemmeside bliver 100% smertefri. Vores hjemmesideeksperter har mange års erfaring i at lave hjemmesider i WordPress, og vi går op i, at du er med hele vejen og føler dig hørt under hele processen.

   Derfor lytter vi til dine behov og ønsker til hjemmesidens udformning – og rådgiver dig på baggrund af dem. Hjemmesiden bygges i et gennemtestet miljø og bliver først synlig for offentligheden, når alt er på plads, og du er tilfreds.

    

   Sådan udtrykker du dit personlige brand

   Allerede før dine nye potentielle kunder har mødt dig, kan du via din hjemmeside vise, hvem du er, hvad du står for, og hvordan du kan hjælpe dine kunder sikkert i havn. Med få ord, billeder og grafik kan din hjemmeside give præcis den forståelse, som du ellers kun kan skabe ved et personligt møde.

    Sådan er processen for at få en ny hjemmeside

    Du og din kontaktperson hos Bureauet taler først sammen om dine ønsker og behov ift. din kommende hjemmeside. Når dét er på plads, modtager du et tilbud, som beskriver:

    1. Afsæt og vores aftaler
    2. Indhold og opbygning
    3. CMS-beskrivelse
    4. Ønskede funktioner og pris

    Ved godkendelse af tilbuddet går ”byggeprocessen” i gang. Her taler vi sammen om, hvilke tekster, billeder, grafik og/eller illustrationer, der skal være på din nye hjemmeside. Når dette er modtaget, opsættes layout og kodning af din hjemmeside. Du er med i processen hele vejen – og med de løbende korrekturgange er du med til at forme din hjemmeside, præcis som du vil have den. 

    Vil du have et tilbud på en ny hjemmeside?
    Kontakt os og hør mere

    Byg selv videre på din hjemmeside helt uden at kode

    Som hjemmesideejer er det en fordel, at du kender din hjemmeside ud og ind og har et overblik over, hvad den indeholder. Derfor vægter vi højt, at du selv kan bygge videre, når vores del er udført. 

    Den løbende fornyelse på din hjemmeside er med til at fastholde dine besøgende. Og du viser samtidig, at din virksomhed også er i løbende udvikling.

    Det er vigtigt at huske, at en hjemmeside ikke er et ”one-time fix”. En hjemmeside er et løbende projekt, som følger den samme udvikling du og din virksomhed gennemgår. 

    Grundig oplæring

    Men hvordan gør du så det? Hvordan fortsætter du herfra, når du ikke har bygget en hjemmeside før? Du kan være helt rolig. Din kontaktperson tager dig i hånden hele vejen og sørger for, at du får grundig vejledning og oplæring i det system, din hjemmeside er bygget i. 

    Du får nøglerne til din hjemmeside. Og løber du ind i udfordringer, hjælper vi dig godt på vej i den rigtige retning.

    Vil du vide mere om at bygge din hjemmeside
    helt selv uden at kode? Læs dette blogindlæg:

    WEB FAQ

    Hvilket system skal jeg bygge min hjemmeside i?

    Vi bruger tit WordPress CMS til hjemmesider; et af de største, mest brugervenlige Open Source-systemer. Til webshops anbefaler vi WooCommerce.

    Hvad koster en ny hjemmeside?

    Prisen afhænger af mange variabler. Størrelsen på din hjemmeside spiller ind. Og om den kræver specialkode. Og om du selv leverer tekst og fotos. Osv. Men du får altid en samlet pris, før vi går i gang.

    Hvor hurtigt kan I lave min hjemmeside?

    Som tommelfingerregel tager det minimum tre måneder ‒ men det afhænger af størrelsen på din hjemmeside. Kontakt os, så giver vi dig et tidsestimat.


    Hvad er en responsiv hjemmeside?

    Skal din hjemmeside automatisk tilpasse sig og tage sig lækkert ud ‒ uanset om folk ser den på mobil, tablet eller computer? Dét klarer vi med responsivt design.

    Hvad med hosting og efterfølgende vedligeholdelse?

    Hvad enten du ønsker hosting eller løbende opdatering og gennemgang af plugins, indhold, links og nyt indhold til din hjemmeside ‒ sammensætter vi en supportpakke, som passer dig.

    Hvordan bliver min hjemmeside fundet på Google?

    Vil du gerne være nr. 1 på Google på udvalgte søgninger? Læs mere under vores SEO ydelser eller kontakt vores ekspert på området. 

    Hvem skriver teksten til min hjemmeside?

    Skriv teksten selv, eller få vores tekstforfatter til det ‒ evt. efter din kladde. Han kan også interviewe dig og så skrive teksten ‒ med fokus på SEO og den rette tone-of-voice.

    Hvad hvis jeg ikke har ordentlige billeder?

    Billeder giver et visuelt førstehåndsindtryk af din virksomhed. Så mangler du gode, tillidsskabende billeder, bør du hyre en fotograf. Vær forsigtig med metervare-stockphotos, da de kan skade din troværdighed.

    Hvordan markedsfører jeg min hjemmeside online?

    Søgemaskineoptimering (SEO) er et godt sted at starte, da fokus er på indholdet af din hjemmeside. SoMe er også et stærkt værktøj i din markedsføring, da de fleste bruger sociale medier.

    Ny hjemmeside? Sæt i gang!

    Vil du i gang med at bygge en professionel hjemmeside nu? Uanset om du vil have os til at bygge 20%, 50% eller 100% af din nye hjemmeside, kan vi hjælpe dig. Du får mange fordele af at have eksperter i ryggen, som kan sætte din hjemmeside hensigtsmæssigt op. Tag fat i en af vores eksperter og få en snak om processen.

    • Eline R. Kannegård

     Digital Projektleder
    • Natasja Børsting

     Onlinechef
    Udfyld formularen og bliv kontakt

     Få en pris på en ny hjemmeside