Skip to main content
 • 0.1

  Visuel identitet – fra drøm til kunde­virkelighed

  Du SKAL drømme stort: Lad os høre din vildeste, mest ambitiøse plan for at få hul igennem til kunderne. Uden selvcensur. Vi har nemlig for vane at forvandle vilde drømme til virkelige visuelle identiteter. Kom: Drøm større med os.

  KONCEPT
  UDVIKLING.

  Kunden, konceptet og kampagnen

  Dit koncept og din kampagne står deres prøve i den virkelige verden ‒ i mødet med kunden ‒ uanset platform: Målbart styrket salg og øget kendskab til dit firma, også på lang sigt, er rimelige forventninger, når du samarbejder med os.

  Ikke prisen værd …

  Effektive idéer vinder dine kunders hjerte. Og dankort. Men ikke nødvendigvis smarte reklame­branchepriser til trofæhylden derhjemme. Vi har da også fjernet dén hylde fra kontoret ‒ så vi altid fokuserer på det vigtige: Dine kunder. Og langsigtede, brugbare løsninger ‒ til alle platforme og kanaler.

  Vildt og virkningsfuldt mix: Når vi udvikler et koncept til dig, trækker vi både på robust velafprøvet erfaring, ny faglig viden, indsigt i mennesketyper og målgrupper ‒ samt skæv, mørk, plat og raffineret humor. Kreative koncepter er mere end blot smukke brandingoplæg: De skal rumme en god, realisérbar idé. Det gør vores.

  Indlysende idéer er ikke nødvendigvis dårlige. Og vanetænkning ikke altid negativt … MEN vi har slået automatpiloten fra ‒ og mikser altid uventede elementer i konceptcocktailen, så du får noget reelt nyt, uanset om den bygger på noget velkendt og velafprøvet. Bærende koncepter skaber vi altid via indsigt og erfaring hos hele vores hold af specialister. Og de uventede resultater finder vi netop tit, når vi fletter det nye, uventede med ”det normale.”

  Få fat i de kreative

  Grafisk design bygger på gennemprøvede principper OG modet til at smadre snærende rammerne og vanetænkning. På tegnestuen har vi de unges sultne fandenivoldskhed ‒ og mindst én af os har så meget erfaring, at han vistnok var Gutenbergs lærling.

  • Jacob

   Kreativ chef
  • Peter

   Art Director
  • Anne-Kathrine

   Grafisk designer
  • Carsten

   Tekstforfatter
  • Andreas

   Art Director
  • Helle

   Grafisk designer