Skip to main content

Zoom ind på os

“Flyvske idéer bliver bedst med jordforbindelse”

Om os.

Bureauet er sat i verden for at hjælpe dig med at sælge mere ‒ ikke for at skrabe selvsmagende branchepriser til os. Vi tænker stort. Og handler lavpraktisk ‒ så dit projekt kommer skarpt ud til målgruppen. Til tiden.

Vi er forbløffende flinke ‒ og bundlinjefokuserede

Garvede projektledere. Inspirerende designere. Vilde onlinehoveder. Og ukuelige content-specialister: Selv om vi er ihærdige fagnørder ‒ er vi også stolte håndværkere, der skaber målbare resultater til dig. Der er altid en bundlinje-mening med den kreative galskab: At gøre din forretning kendt, værdsat og indbringende. Og så er vi i øvrigt anti-hovskisnovski, forbløffende flinke ‒ og voldsomt beskedne.

Alt i ét hus.

Layout, SEO, tekst, web, video, grafik, SoMe, salg og projektledelse er bærende grundpiller hos os. Løsningen på dit projekt bygger vi derfor velfunderet op sammen. Samtidig får du glæde af fleksibiliteten og styrken ved, at vi både er store og små: 23 Bureauet-folk i Århus + cirka 65 ekstra i Grenaa (læs mere nedenfor): Vi er både mange nok til at kunne fordele os over alle relevante medier for at hjælpe dig i mål ‒ og overskueligt få, så vi bevarer overblikket.

  Johnsen A/S ‒ en del af vores dna

  baggrund.

  Når du beder os udtænke POS-materialer, plakater, roll-ups, bannere, kort, flag ‒ eller andre fysiske, trykte produkter for dig ‒ kan ALT realiseres i praksis. For vi VED, hvad der kan lade sig gøre, da vi trykker og printer det hele selv.

  instant fordel af talrige interne kompetencer ‒ og hurtig forretningsgang: Bureauet udspringer af et full-service grafisk hus med branchens største kompetencecenter; Johnsen Graphic Solutions i Grenaa, grundlagt i 1951. Som dit reklamebureau ‒ med eget trykkeri i baghånden ‒ forvandler vi let de første udkast på skærmen til trykklare filer og endelige produkter.

  Vi har tryllet mange kunder mere synlige. Vil du også prøve synlighedskappen?

  “Vi fik finpudset og sat
  retning for vores brand”

  Læs mere om arbejdet for Økologihaven