Skip to main content

Hvor store er dine drømme?

 • 0.1

  Hold fokus. Eller skift fokus

  Ofte bliver løsningen en anden, end vi først regner med.
  Undervejs viser det sig måske, at der skal et nyt emballagedesign eller koncept til. Måske en ny stil, der legende lokker en ny målgruppe til. Alt sammen på trods af, at udgangspunktet var et ganske andet.

  Se det som fleksibel åbenhed: En god idé kan og skal have mange udtryk.

 • 0.2

  Fra tanke til indtægt

  Kreativitet kobler vi med effektivitet og grundighed: Sådan gør vi bedst forskel for dig. Kerneproduktet hos os er kommunikative idéer, der gør din forretning kendt, værdsat og indbringende på den lange bane. Resten handler om produktion, distribution og medievalg ‒ som vi også sparrer med dig om.

  Forståelse er nøglen til et godt samarbejde mellem dig og os. Først når vi rigtigt forstår din forretning, kan vi hjælpe dig effektivt. Derfor møder vi dig med nysgerrighed og afklarende spørgsmål ‒ så vi kan rådgive dig relevant og værdifuldt om dit marked og din målgruppe.

  Sådan ser vi seriøs rådgivning: Først lytte … så flytte

  HVAD? HVEM? Hvorfor, hvordan, hvor og hvornår? Forvent en masse hv-spørgsmål fra os, mens vi lytter og lærer din virksomhed at kende. Først derefter rådgiver vi dig ‒ som vi gør inden for flere brancher:

  Food

  Vi elsker mad ‒ altså, sådan, rent fagligt.

  Hos os møder du et bureau, som deler din passion for alt fødevarerelateret. Og vi kender branchen indgående. Vores samarbejde med flere end 30 fødevarebrands holder os skarpe og opdaterede på alle tendenser ‒ fra indbydende emballager og kunde-engagerende content til indsalgsmateriale og anprisninger.

  Så du får altid værdifuld rådgivning af os om din kommunikation og markedsføring ‒ uanset om du er innovativ startup eller solidt funderet på foodscenen.

  Retail

  Selv om retail er i en rivende udvikling, ligger den grundlæggende præmis fast: Vi skal skabe mindeværdige kundeoplevelser ‒ store som små. Så uanset om du repræsenterer en landsdækkende kæde eller en eksklusiv specialforretning, giver vi dig kompetent, værdiskabende sparring om, hvordan du tiltrækker flere glade kunder. Både til din fysiske butik og din webshop.

  Livsstil. Tankstationer. Eller supermarkeder: Løbende samarbejde med flere end 20 af landets sejeste retailere holder os nemlig opdaterede på alle nye trends ‒ fra inspirerende POS-materialer til målrettet digital annoncering.

  Lifestyle

  Lifestyle-brands kræver dedikation at skabe og vedligeholde. Brug os til sparring om alt fra magasiner til annoncering og kampagner ‒ uanset om vi udvikler de kreative og strategiske rammer for dig eller bygger videre på dit etablerede brandunivers.

  Hvad du end ønsker vores hjælp til, tager vi altid udgangspunkt i dit brands særlige DNA ‒ med respekt for din målgruppes behov og ønsker.

  B2B

  Gode, lange relationer er afgørende for din succes på det professionelle marked. Så kommunikation er aldrig bare kommunikation hér: Du skal skabe værdi i alle led og touchpoints på kunderejsen, digitalt såvel som fysisk. Og husk altid at holde samarbejdet enkelt og relevant.

  Vi rådgiver firmaer og organisationer fra utallige brancher om værdiskabende erhvervskommunikation ‒ og har styr på alt fra de seneste tendenser inden for messedesign til stærke nye koncepter til digital leadgenerering.

  Rådgivning er samarbejde

  Nok om os. Hvad kan vi gøre for dig ‒ eller rettere: Hvad kan vi gøre sammen? Vend dine idéer med os. Så samler vi et hold til dig med de rette faglige og praktiske kompetencer. Let’s work. And play

  • Sune

   Bureaudirektør
  • Lisa

   Strategisk rådgiver
  • Thomas

   Strategisk rådgiver
  • Martin

   Strategisk rådgiver