Tiltræk værdifuld trafik med SEO

 • 0.1

  Er du med I kampen om topplaceringen?

  SYNLIG ELLER USYNLIG: Der er kun én topplacering. Én guldmedalje. Én vinder. SEO er et maraton, der vindes af den udholdende og ihærdige. Hvad laver du, mens dine konkurrenter måned for måned arbejder sig mod toppen? Og er du klar på at forsvare din plads på toppen? Vi er.

 • 0.2

  Er du faret vild i Googles værktøjskasse?

  Google har røbet, at mere end 200 unikke indsatsområder og redskaber påvirker din hjemmesides SEO-performance og rangering i søgeresultaterne. Hvor mange kender DU? Og måske endnu vigtigere: Hvor mange af punkterne lever din side op til i dette øjeblik? Sig til ‒ så hjælper vi dig med det.

 • 0.3

  Tæller du tomme besøgskalorier?

  Kender du dét? Støt stigende besøgstal på din hjemmeside giver et skønt sug i maven … MEN: Skaber de fine grønne tal reel værdi? Kontakter folk dig? Udfylder de dine formularer? Køber de noget? Vi vil tiltrække dine 10 værdifulde besøgende ‒ fremfor de 1.000, som bare ser imponerende ud.

SEO.

Har du overvejet?

Organiske resultater giver du intet for. Til gengæld kæmper du hårdere med alle andre om synlighed og gratis trafik til din side. Men bliver du synlig hér ‒ på de store, værdifulde søgeord ‒ kan dit udbytte blive enormt.

Rammer din SEO-strategi rigtigt?

Skyd ikke med løst SEO-krudt: De tre øverste placeringer i Google-søgninger står for over 50 % af al trafik på et givent søgeord. Altså gratis trafik. Din SEO-strategi bør derfor gå efter de tre topplaceringer, du ikke betaler klikpris for. Men hvad skal du planlægge ‒ og udføre ‒ for at nå dét mål?

HUSK – det er en langsigtet strategi

Din søgemaskine­optimering er altid en langsigtet strategi ‒ som potentielt giver dig et stort kontant afkast. Bruger du Google Ads eller lignende i din markedsføring, betaler du for hvert klik til din hjemmeside. Organiske resultater giver du derimod intet for. Til gengæld kæmper du hårdere med alle andre om synlighed og gratis trafik til din side. Men bliver du synlig hér ‒ på de store, værdifulde søgeord ‒ kan dit udbytte blive enormt.

Forbereder du en gennemtænkt strategi i god tid, styrker du sandsynligheden for succes markant. Derfor tilrettelægger vi altid strategien ved opstart af dit projekt – inkl. dybdegående analyser af søgeord, indhold til din side, alt det tekniske i maskinrummet og linkprofilen af hjemmesiden.

Sådan styrker SEO-analysen dig

Vores SEO-analyser røber din hjemmesides nuværende performance og lægger fundamentet til, hvordan vi bedst søgemaskine­optimerer den. Vi går efter, at du erobrer søgeordenes topplaceringer – fx ved målrettet brug af værktøjer, tips og tricks, der skubber din hjemmeside opad i rangeringerne.

Eller ved at optimere klikrater på dine nuværende placeringer. Eller konverteringsoptimering i både salg og leadgenerering.

Her får du SEO-hjælp

Synlighedskappe: Træd tydeligt og relevant frem med SEO ‒ øverst i søgeresultaterne. Når du sætter os bag tasterne, knokler vi for, at Googles hundredvis af justeringsværktøjer arbejder for dig ‒ og at netop de værdifulde besøg ryger i din retning: Hos Bureauet prioriterer vi klikkvalitet over -kvantitet. Kontakt os nu, så trykker vi på de første knapper til større synlighed for din virksomhed.

 • Nicolai

  Head of SEO
 • Natasja

  Onlinechef
 • Caroline

  Digital Projektleder
 • Eline

  Digital projektleder