Skip to main content

Servicepakke

Vedligeholdelse og drift af din WordPress-hjemmeside

Læn dig tilbage og lad os vedligeholde din hjemmeside

Ville det ikke være skønt, hvis du kun skulle tilføje nyt indhold til din hjemmeside og så overlade alt, der hedder backup, sikkerhedsscanning, opdateringer, overvågning osv. osv. til nogle andre? – Den opgave tager vi gerne.

Faktisk vil vi meget gerne sørge for, at du kan sove roligt om natten ved tanken om, at din hjemmeside er parkeret i vores trygge havn. Vi tager nemlig hånd om de faktorer, som medvirker til at din hjemmeside holdes opdateret og er sikker at anvende.

Servicepakken indeholder:


Sikkerhedsovervågning

Websitet bliver overvåget med det formål at sikre imod malware og/eller uhensigtsmæssig brug.

Statusopdateringer

Hvert 5. minut scannes websitet med henblik på at sikre konstant oppetid.

Daglige backups

Websitet ligger i et eksternt system, som opbevarer backups af hele sitet. Backup gennemføres en gang i døgnet.

Login-sikkerhed

Der opsættes begrænset login adgang, som mindsker uhensigtsmæssige loginforsøg.

Scan af døde links

Ved udgang af hver 3. måned bliver websitet scannet for døde links. Dette giver et billede af, om alle lokale links på websitet er korrekte, og hvor eventuelle fejlede links befinder sig henne.

Unik login-URL

Du får opsat et unikt log ind URL til WordPress-kontrolpanelet, som skaber et ekstra sikkert lag imod uhensigtsmæssige login forsøg.

Opdateringer af WordPress

WordPress bliver opdateret til seneste nye version, hvor det afgøres, om nyeste opdatering har indflydelse på websitets indhold, og om noget bør modificeres eller opdateres i forbindelse hermed.

Opdatering af tema

Det valgte WordPress Tema opdateres. Her afgøres det, om nyeste opdatering har indflydelse på websitets layout, funktion eller indhold.

Opdatering af plugins

Plugins, som leveres i forbindelse med websitet, bliver opdateret. Inaktive eller forældede plugins fjernes.

Skriftlig tilbagemelding pr. kvartal

Bemærkninger til opdateringer, nyt indhold, døde links eller lignende tilføjes til en rapport ved afslutning af hver 3. måned.

2-trins godkendelse

Alle brugerroller får tilknyttet 2-trins godkendelse via udvalgt authenticator app.

PRIS FRA 299.- PR. MD.

?

Vil du have en servicepakke til dit website?

Så hold dig endelig ikke tilbage. Lad os sammen tage en snak om mulighederne! Vi vil altid gerne hjælpe dig godt på vej til en bedre, mere sikker og vedligeholdt hjemmeside.

Servicepakkens begrænsninger – aka ”det med småt”

BEMÆRK: Hjælp i tilfælde af nedbrud eller hacking af din hjemmeside er IKKE inkluderet i servicepakken. Kunne vi give dig 100% garanti for, at digitale dårligdomme aldrig mere var en risiko, var det naturligvis drømmescenariet.

Sandheden er dog, at ingen (seriøse) virksomheder og bureauer kan stille dén type garantier. Den digitale udvikling – og hackerne – sover nemlig aldrig, men rykker sig konstant. Vi påstår derfor ikke, at vi kan garantere din sikkerhed. Alle samlede ydelser i servicepakken reducerer dog din risiko til et minimum.

Ja tak til servicepakke

    Efter bestillingen vil du blive kontaktet af os hurtigst muligt med det formål at sammensætte den helt rigtige servicepakke til dine behov. Vores eneste krav er, at du ejer en WordPress hjemmeside.