Skip to main content

SoMe SO YOU?

 • 0.1

  SoMe burde hedde SoWe her på Bureauet

  Tænker du også, at en ”dedikeret SoMe-samarbejdspartner” for dig er én, som reelt er til at få fat på? Som er 100 % transparent, ærlig og upfront? Til at forstå? Altid skaber værdi for DIG? Og aldrig binder dig til noget? Så er vi enige …
 • 0.2

  Dét ”SoMe-marketing­strategi” reelt betyder

  Når vi udvikler din SoMe-marketingstrategi, betyder det i virkeligheden, at du styrker dit brand, forbliver relevant for din målgruppe, tiltrækker flere leads og booster dit salg. ”SoMe-marketingstrategi” er bare hurtigere at sige …

 • 0.3

  Succes på Facebook, LinkedIn og Instagram

  Kun én ting ligger fast med sociale medier: De er flydende. Men vi holder dig ikke ”bare” trygt oven vande på det omskiftelige SoMe-ocean: Vi følger også alle nye trends på Facebook, Instagram og LinkedIn – så du altid rider succesfuldt med på bølgen.

  Fang folk i feedet ‒ med fascinerende content

  Kender du alle SoMe-mulighederne for dit brand? Og får du maksimalt udbytte af dem? Book vores gratis SoMe-performanceanalyse. Så finder vi ud af, hvordan du bedst vækster og tager din digitale tilstedeværelse et skridt op. Og ét til … Klik – og udfyld formularen. Så går vi dit potentiale på de digitale medier igennem.

  SoMe.

  Få kunderne til at danse til dit beat ‒ i dit feed

  Skøn harmoni eller afskrækkende støj? Spiller dine organiske opslag på sociale medier strategisk velklingende sammen med dine betalte SoMe-annoncer? Dét hjælper vi dig også med ‒ maestro.

  Sådan bliver vores highfive-strategi til din SoMe-succes

  For hver finger på din ene hånd er der ét punkt, vi går metodisk og minutiøst igennem, når vi planlægger din SoMe-succes. Ja-ja, vi kunne godt – traditionelt – sige ”din SoMe-kampagne” … men i sidste ende går vi alligevel altid efter, at du får succes. Så derfor. De fem fingerpunkter skaber indsigt, overblik og udsyn – så du får en strategisk gennemtænkt løsning, som reelt ER skræddersyet til dit behov, dit marked og din målgruppe. Og din succes. Highfive.
  Procesbeskrivelse

  SoMe, SaMtale og SaMarbejde baner vej for din succes

  Forvent reel tovejskommunikation og fuld åbenhed om alt, når du samarbejder med os. Og forvent, at vi samler det perfekte team og lægger den optimale slagplan, så du har kurs mod SoMe-succes fra starten.

  • 1.

   Analyse af din nuværende situation

  • 2.

   Udarbejder din digitale strategi

  • 3.

   Planlægger dit handlingsforløb

  • 4.

   Eksekvering på din digitale strategi

  • 5.

   Løbende optimering og feedback

   Ta’ en social snak

   Du møder de vildeste digitale marketing-wizards hos os. Før du ser dig om, zapper de din online-performance op til nye højder og folder dit fulde forretningspotentiale ud – mens de guider dig sikkert gennem det digitale marked.

   • Caroline

    Digital Projektleder
   • Natasja

    Online chef
   • Lisa

    Strategisk rådgiver